Κορονοϊός: Νέες κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ σε τρία νοσοκομεία παραδίδει η ΚΤΥΠ
Στόχος είναι η υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην εντατικοποίηση των διαδικασιών για την παράδοση σε χρήση των έργων του τομέα Υποδομών Υγείας, που έχει αναλάβει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της έχουν προχωρήσει οι Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., ύστερα από σχετικές εντολές του υπουργού Υποδομών, Κώστα Καραμανλή με την εταιρία να βρίσκεται σε καθημερινή συνεργασία και με το υπουργείο Υγείας με στόχο την άμεση υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Αναλυτικά οι ΚΤΥΠ ανακοινώνουν ότι:
- Στο ΓΝ ΑΧΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα 20.03.2020 την διοικητική παραλαβή 18 κλινών ΜΕΘ, 2 κλινών Αποκατάστασης, 8 κλινών Ανάνηψης και 5 Αιθουσών Χειρουργείων.
- Στο ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ξεκίνησαν σήμερα 20.03.2020 οι δοκιμές των εγκαταστάσεων ώστε να παραδοθούν προς χρήση 22 κλίνες ΜΕΘ, εντός του 1ου δεκαπενθημέρου του Απριλίου.
- Στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ προχωρούν γρήγορα οι διαδικασίες ώστε να παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία το Νοσοκομείο μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Διαβάστε ακόμη
«Ανακωχή» για τα Χριστούγεννα και ξανά στη μάχη οι αγρότες: Βολές κατά κυβέρνησης και Τροχαίας για το μπάχαλο στο οδικό δίκτυο
Δύσκολα Χριστούγεννα στο χωριό για τους βουλευτές της ΝΔ: Αγεφύρωτη η απόσταση κυβέρνησης - αγροτών
Η Ρωσία συνεχίζει να παίζει «καθυστερήσεις»: Οι αλλαγές που θα ζητήσει στο ειρηνευτικό σχέδιο - Πώς θα αντιδράσουν Κίεβο-Ευρώπη
Εσύ βλέπεις τη γυναίκα στη φωτογραφία; Μόνο όσοι έχουν υψηλό IQ μπορούν να λύσουν τον γρίφο σε 9 δευτερόλεπτα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




