Κορονοϊός: 17ος νεκρός, υπέκυψε άνδρας στο Σωτηρία
Νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του 64χρονου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, υπέκυψε άλλος ένας άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σωτηρία.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV πρόκειται για έναν 78χρονο που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το υπουργείο Υγείας, το οποίο αναμένεται να τοποθετηθεί αργότερα για την κατάσταση νεκρών και νοσούντων.
Την Κυριακή ακόμα δύο άνθρωποι είχαν προστεθεί στη λίστα όσων έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ήταν 94, την Κυριακή (22/3), ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 624.
Διαβάστε ακόμη
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



