Κορονοϊός: Συναγερμός στο πλοίο «Θεολόγος Π.» για ύποπτο κρούσμα
Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης το πλοίο θα παραμείνει στη Ραφήνα και τα 40 άτομα που αποτελούν το υπόλοιπο πλήρωμα θα βρίσκονται σε καραντίνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ύποπτα συμπτώματα για κορονοϊό εμφάνισε μέλος του πληρώματος του πλοίου «Θεολόγος Π» που θα παραμείνει δεμένο στο λιμάνι της Ραφήνας. Το μέλος του πληρώματος του “Θεολόγος Π” αναμένεται να παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου θα γίνει ο ιατρικός έλεγχος.
Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης το πλοίο θα παραμείνει στη Ραφήνα και τα 40 άτομα που αποτελούν το υπόλοιπο πλήρωμα θα βρίσκονται σε καραντίνα.
Το πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άνδρο – Τήνο – Μύκονο, με επιστροφή. Στην Άνδρο το πλοίο αποβίβασε 17 επιβάτες, 13 στην Μύκονο και 8 στην Τήνο, οι οποίοι έχουν λάβει οδηγίες από τον ΕΟΔΥ να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα για το μέλος του πληρώματος του “Θεολόγος Π”.
Πρόοδος μεν, εμπόδια δε μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Ποια τα «αγκάθια» στη συμφωνία για την Ουκρανία
Έτοιμοι για ρεβεγιόν στα μπλόκα οι αγρότες – Οι νέες κινητοποιήσεις
Τι όπλισε το χέρι του άνδρα που πήγε να σκότωσει τη σύζυγό του – Το οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες
Σε άλλη χώρα ο κ. Πλεύρης δεν θα ήταν σήμερα Υπουργός. Τόσο απλά.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




