Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βεβαιώθηκαν 556 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις
Ο αριθμός αυτός αφορά όλη την Ελλάδα, από τις 06:00 το πρωί έως τις 15:00 του Σαββάτου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη βεβαίωση 556 παραβάσεων του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σε όλη την Ελλάδα το Σάββατο, από τις 06:00 το πρωί έως τις 15:00.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι άσκοπες μετακινήσεις για τις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 232 στην Αττική, 51 στα Ιόνια Νησιά, 38 στην Ηπειρο, 36 στη Στερεά Ελλάδα, 35 στην Πελοπόννησο, 28 στην Κεντρική Μακεδονία, 26 στην Κρήτη, 26 στο Νότιο Αιγαίο, 20 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 19 στη Δυτική Ελλάδα, 19 στη Θεσσαλία, 17 στη Θεσσαλονίκη, 5 στη Δυτική Μακεδονία και 4 στο Βόρειο Αιγαίο.
Σημειώνεται ότι από την ημερομηνία έναρξης του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 5.762 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.
Οπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ., οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



