Κορονοϊός: Επαναπατρίστηκαν 120 Ελληνες από το Λονδίνο
Στο αεροδρόμιο του Στάνσεντ παραμένουν και άλλα άτομα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επαναπατρίστηκαν 120 Ελληνες από το Λονδίνο το πρωί της Κυριακής. Οι 120 Ελληνες θα μείνουν σε καραντίνα για το επόμενο διάστημα για να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο διασποράς του κορονοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ παραμένουν και άλλα άτομα. Πάντως, όπως ξεκαθάρισε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν θα γίνει γενικός επαναπατρισμός. Θα επιστρέψουν, δηλαδή, στην Ελλάδα μόνο όσοι δεν έχουν πού να μείνουν ή έχουν χάσει τη δουλειά τους, όσοι έχουν προβλήματα υγείας και όσοι εγκλωβίστηκαν από πτήσεις τράνσιτ.
Διαβάστε ακόμη
Η Γάζα ήταν το «πειραματόζωο» για τον πόλεμο στο Ιράν: Πώς το Ισραήλ επιτίθεται σε «τυφλούς» βαλλιστικούς στόχους μέσω ΑΙ
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
Τι συνέβη όταν 16χρονη πήγε στην Τουρκία για να βάλει μαλλιά - Το αποτέλεσμα μετά από έναν χρόνο
Πώς ένα μικροσκοπικό κομμάτι βρύου έλυσε έγκλημα δεκαετιών στις ΗΠΑ - Η κινηματογραφική εξιχνίαση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



