Αναστέλλονται οι οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο λόγω κορονοϊού
«Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους του νησιού να μείνουν σπίτια τους. Επιφυλασσόμαστε για τη λήψη και άλλων μέτρων εάν κριθεί απαραίτητο», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς
Πολύ σοβαρή χαρακτήρισε την κατάσταση στη Μύκονο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά το κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε στο νησί. Γι' αυτό προειδοποίησε άπαντες να μένουν στα σπίτια τους, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την αναστολή για 14 μέρες όλων των εργοταξίων και οικοδομικών εργασιών στην Μύκονο καθώς οι στιγμές είναι κρίσιμες.
«Κάνουμε έκκληση στους κατοίκους του νησιού να μείνουν σπίτια τους. Επιφυλασσόμαστε για τη λήψη και άλλων μέτρων εάν κριθεί απαραίτητο», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς στις ανακοινώσεις του.
Διαβάστε ακόμη
Παγκόσμια ανησυχία για σύρραξη: Το ρεσάλτο των ΗΠΑ σε ιρανικό πλοίο και το διπλωματικό «ναυάγιο»
Εκατομμύρια άνδρες σε «ακαδημία βιασμών»: Ναρκώνουν και πωλούν τις συζύγους τους για 20 δολάρια - Ως πότε;
Εκνευρισμός για το retweet Λαζαρίδη: «Σεξιστική επίθεση και ηλικιακός ρατσισμός απέναντι στην κα Μπακογιάννη»
Πότε εμφανίζεται η «Πανσέληνος των Λουλουδιών» και γιατί ξεχωρίζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



