Κορονοϊός: 56ο θύμα στην Ελλάδα - Κατέληξε γυναίκα στο «Παπανικολάου»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια 72χρονη γυναίκα, με υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε στο Νοσοκομείο Παπανικολάου κι έγινε το 56ο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για μία γυναίκα με χρόνια προβλήματα από το Καρυοχώρι Εορδαίας. Ηταν διασωληνωμένη, και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα από τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Πρόκειται για 67χρονο από το χωρίο Μαυροβούνι Πέλλας του Δήμου Σκύδρας ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα από τον νομό Πέλλας, καθώς ο θανών ήταν από το Μαυροβούνι. Ο 66χρονος άνδρας κατέληξε τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το πρώτο θύμα στην περιοχή ήταν μία 78χρονη από τη Φούστανη.
Στο μεταξύ, η καραντίνα στο χωριό Φούστανη εξελίσσεται ομαλά ενώ έχει δοθεί και λίστα στην αστυνομία με τους κτηνοτρόφους και τους αγρότες, που πρέπει να μετακινούνται για τις απολύτως αναγκαίες εργασίες.Τέσσερα παραμένουν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην περιοχή. Αρνητικό ήταν το δείγμα, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (3.4) σε έλεγχο που έγινε σε 23χρονο αλλοδαπό από το χωριό Τριφύλλι.
Το πρωί κατέληξε και ένας 78χρονος στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 78χρονος κατάγεται από τον Εχίνο ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα. Συνολικά στο νομό Ξάνθης καταγράφονται 22 κρούσματα κορονοϊού και 5 θάνατοι.
«Παγωμένη σύγκρουση»: Γιατί ο Τραμπ κινδυνεύει να βρεθεί σε χειρότερη θέση από πριν τον πόλεμο
Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της παλιάς Pirelli στην Πάτρα - Μήνυμα του 112 για τους καπνούς
Απίστευτη γκάφα σερβιτόρου: Την είδε... Μέσι και πέταξε την μπάλα στο ποτήρι πελάτισσας
Μια σπάνια ιστορία: Δίδυμες γεννήθηκαν με διαφορά λεπτών αλλά έχουν διαφορετικό πατέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



