Συνεχίζει να προκαλεί ο Ερντογάν στο Αιγαίο - Υπερπτήσεις πάνω από Λέσβο και Χίο
Η στάση της Τουρκίας προκαλεί ανησυχία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα συνεχίζει να προκαλεί η Τουρκία, καθώς τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τη Λέσβο και τη Χίο.
Πιο συγκεκριμένα τουρκικά F-16 πραγματοποίησαν υπερπτήσεις από τις 10:14 έως τις 10:18 πετώντας 13.000 πόδια πάνω από τη Λέσβο. Έξι λεπτά αργότερα, στις 10:24 τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν μόλις 6.000 πόδια πάνω από τις βόρειες ακτές της Χίου. Ακολούθησαν σε δύο λεπτά (από τις 10:29 έως τις 10:31) υπερπτήσεις των τουρκικών F-16 πάνω από την νήσο Παναγιά (δύο φορές) και τις Οινούσσες.
Η στάση της Τουρκίας, πάντως, φαίνεται να προκαλεί ανησυχία καθώς, παράλληλα, έχουν καταγραφεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά μικρασιατικά παράλια, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από οικισμούς της ενδοχώρας με λεωφορεία. Πολλοί από αυτούς ήταν στο Παζάρ Κουλέ, απέναντι από τις Καστανιές, και η Τουρκία φαίνεται ότι θα επιχειρήσει να τους μεταφέρει στην Ελλάδα μέσω ενός νέου οργανωμένου σχεδίου, παρόμοιου με αυτό που εκτυλίχθηκε στον Εβρο.
Το βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του γυναικοκτόνου και ο εξοργιστικός διάλογος με τον αδερφό της 43χρονης Ελευθερίας
Οργή στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: Έδεσαν αρνιά χειροπόδαρα και τα έβαψαν κόκκινα - «Δεν είχαν ούτε νερό»
Εντυπωσιακή ανακάλυψη στην Τουρκία: Στο φως δίμετρο μαρμάρινο άγαλμα της θεάς Αθηνάς
Εκτός εαυτού ο Τσιτσιπάς: Βαριές κουβέντες προς το προπονητικό του τιμ, όπου βρίσκεται και ο πατέρας του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



