Χρήστος Ζερεφός: Ας σεβαστούμε την ιερότητα της Φύσης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Χρήστος Ζερεφός, κορυφαίος παγκοσμίως επιστήμονας σε θέματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης, μιλά για τα τεράστια κόστη της κλιματικής κρίσης εφόσον δεν ληφθούν άμεσα μέτρα.
Ως το τέλος του αιώνα υπολογίζονται σε 130 τρισ. δολάρια. Για την Ελλάδα, 700 δισ. δολάρια. Μυθικά ποσά. Η αντίδραση με μέτρα, (οικονομία στην ενέργεια, χρήση ανανεώσιμων πηγών και άλλα) πρέπει να είναι συντονισμένη και πέρα από τις κυβερνήσεις, να περάσει στη νέα γενιά, μέσα από διαλέξεις και μαθήματα στα σχολεία.
Ο κ.Ζερεφός συνέκρινε το Πρωτόκολλο του Μόντρεαλ για την αντιμετώπιση της τρύπας του όζοντος με τις απαραίτητες αλλαγές που μπορούν να αντιμετωπίσουν την κλιματική κρίση, διατηρώντας επιφυλάξεις, επειδή πλέον τα συμφέροντα συνέχισης της χρήσης ορυκτών καυσίμων, είναι τεράστια.
Ακούστε το podcast με τον Χρήστο Ζερεφό
Σφοδρή επίθεση Τραμπ στο Ιράν: «Τέλος το καλό παιδί» - Στέλνει διαπραγματευτές στο Πακιστάν
Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής - Το χρονικό της υπόθεσης
«Θα εμπλακούν και άλλα πρόσωπα» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Μυρτώς
Ο Μακρόν στην Αθήνα: Ανανεώνεται η συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας σε ασφάλεια, άμυνα - Τι θα συζητήσουν με Μητσοτάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



