Μεσομανιάτικο τραπέζι βγαλμένο απ' τα παραμύθια στο «Aspasia» της Στ. Ζερβακάκου με καλεσμένες σεφ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όσοι και όσες βρίσκεστε στη Μάνη στις 21-22 Ιουλίου 2023, σ' αυτή τη γοητευτική γη της γυμνής πέτρας, του καυτού ήλιου, της πεισματάρας ελιάς και της φραγκοσυκιάς, εκτός από δροσερές βουτιές στις θάλασσες των θρύλων και σεργιάνια στην απογευματινή σκιά των πύργων, έχετε και μια ακόμη μοναδική ευκαιρία.
Το ζεστό αυτό Παρασκευοσαββατοκύριακο, μπορείτε να τραβήξετε για το Σταυρί και να γευτείτε στο εστιατόριο «Aspasia» της εξαίρετης Μανιάτισσας σεφ Σταυριανής Ζερβακάκου πιάτα εμπνευσμένα από τα λαογραφικά βιβλία του Κυριακού Κάσση και τα παραμύθια της Μέσα Μάνης.

Toύτο το ιδιαίτερο μεσομανιάτικο τραπέζι στρώνεται από κοινού με τις ταλαντούχες «μαστόρισσες» των (επαγγελματικών) κουζινών Μαρία Διακάτου και Αργυρώ Κουτσού που θα βρεθούν εκεί ειδικά για την περίπτωση σε μια συνάντηση μαγειρικής κορυφής που προμηνύεται γευστικά αξέχαστη.
Για κρατήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο ++30 6981477561.
Περισσότερα για το θέμα εδώ.
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 15 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




