MenuClose
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on TwitterFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
youtubefacebooktwitterinstagram
Τελευταία Νέα
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
  • Videos
BREAKING NEWS:
Συνεχίζει να προκαλεί ο Ερντογάν: Η Φινλανδία και η Σουηδία θα μας κάνουν τα ίδια «νούμερα» με την Ελλάδα - Γιατί να κάνουμε τέτοια γκάφα;Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Cumhuriyet για την Αγία Σοφία: «Εάν συνεχιστεί έτσι, δε θα δει το 2050»Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στον νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό - Προειδοποίηση για τσουνάμιΠάτρα: Σε 80 λεπτά έφυγε από τη ζωή η Τζωρτζίνα - «Έρχονται» γιατροί από το εξωτερικό για την υπόθεση
Homepage |   Food & Drink   |   04.04.2019 15:20
Ντέπη Χιωτοπούλου
Ντέπη Χιωτοπούλου
Βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin, το εστιατόριο με την avant-garde κουζίνα, συνεργάζεται με τον διεθνή προορισμό υψηλών προδιαγραφών

Το «Funky Gourmet» ταξιδεύει στην Costa Navarino

επόμενο άρθροnext-article

Μια νέα άφιξη ενισχύει φέτος το καλοκαίρι, τη γαστρονομική εμπειρία στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία της Πελοποννήσου. Πρόκειται για τo Funky Gourmet, το οποίο θα λειτουργήσει ως Pop-Up εστιατόριο, σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου.

 

Συγκεκριμένα, από τις 8 Ιουλίου έως τις 17 Αυγούστου, τo Navarino Bay, η δεύτερη περιοχή της Costa Navarino, θα φιλοξενήσει το εστιατόριο στο νέο, υπόσκαφο golf club.

navarino_bay_clubhouse_2.jpeg

Οι επισκέπτες του Funky Gourmet θα περιηγηθούν σε ένα δίωρο ταξίδι avant-garde ελληνικής & μεσσηνιακής κουζίνας, απολαμβάνοντας το μενού γευσιγνωσίας των πολυβραβευμένων σεφ Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και Νίκου Ρούσσου.

Η συνεργασία με την Costa Navarino αποτέλεσε το έναυσμα για τους δύο σεφ να μελετήσουν τη Μεσσηνιακή γαστρονομική κουλτούρα. Παραδοσιακές συνταγές της περιοχής σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη φρέσκια παραγωγή της Μεσσηνίας αναδεικνύονται με avant-garde τεχνικές, μεταμορφώνοντας ένα δείπνο σε μια πρωτοποριακή και αντισυμβατική εμπειρία.

Διαδραστικός καμβάς

 

Το μενού στο Funky Gourmet ζωντανεύει μέσα από χρώματα, αρώματα και γεύσεις που συνθέτουν έναν απολαυστικό, διαδραστικό καμβά για όλες τις αισθήσεις και ανεβάζουν τη μεσσηνιακή κουζίνα σε νέα γαστρονομικά ύψη.

«Δεν θα μπορούσαμε παρά να αδράξουμε την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός μενού που βασίζεται στα φρέσκα συστατικά της εύφορης Μεσσηνιακής γης. Πιστεύουμε πως η Μεσσηνιακή διατροφή έχει έναν κομβικό ρόλο στην ελληνική γαστρονομική κληρονομιά» αναφέρουν οι σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος.

chefs_hiliadaki_roussos.jpg

Η Costa Navarino και το Funky Gourmet, με κοινή φιλοσοφία την υψηλή ποιότητα και αισθητική της γεύσης και της φιλοξενίας, μοιράζονται με τον ίδιο ενθουσιασμό την πραγματοποίηση του καλοκαιρινού Pop-Up του εστιατορίου.

επόμενο άρθροRead next Article
#TAGS
  • Costa Navarino
  • Funky Gourmet
Ethnos on Google News
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.grRegister on Ethnos at Google News
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 19.05.2022 08:00
Κοινωνικός τουρισμός για όλους: Φτηνές διακοπές με 500.000 voucher - Κριτήρια και όροι
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 19.05.2022 10:52
«Μεγάλη Παραίτηση»: Ενας στους δύο Ελληνες επιλέγει την... έξοδο αν δεν απολαμβάνει την ζωή του
MENSHOUSE
25/25 μόνο 1/10000: Θα περάσεις το τεστ IQ Ρότζερς που δείχνει αν έχεις δείκτη ευφυΐας άνω του 153;
MENSHOUSE
Πατάς pause και φαίνεται ξεκάθαρα: Το σκηνοθετικό λάθος στο «Ορατότης μηδέν» που δεν πρόσεξε ούτε ο Κούρκουλος (Pic)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

01
18-05-2022 08:57
Συμβουλές και tips - Πόσο κριθαράκι και πόσο νερό θέλει το γιoυβέτσι;
02
13.05.2022 08:19
Συμβουλές και tips - Πόσο ρύζι θέλουν τα γεμιστά
03
17.05.2022 08:05
Δίαιτα: 7 πιάτα της ελληνικής κουζίνας από 260 έως 345 θερμίδες
04
14.05.2022 18:29
Περέκ στο φούρνο – Η ποντιακή πίτα, εύκολα και γρήγορα
05
16.05.2022 08:48
Μία συνταγή, πολλές χρήσεις: Τέλεια σάλτσα για πατατοσαλάτα, τονοσαλάτα ή σάντουιτς

POPULAR VIDEOS

Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου μέσα από τα μάτια της υπεραιωνόβιας Μαγδαληνής Παυλίδου
Ώρα Ελλάδος... | 19.05.2022 09:41
Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου μέσα από τα μάτια της υπεραιωνόβιας Μαγδαληνής Παυλίδου
Μεσημεριανό δελτίο 19/05/2022
Μεσημεριανό... | 19.05.2022 14:08
Μεσημεριανό δελτίο 19/05/2022
Ρωσικό υπ. Άμυνας: Ψέματα και προπαγάνδα Ζελένσκι για Αζοφστάλ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 18.05.2022 20:19
Ρωσικό υπ. Άμυνας: Ψέματα και προπαγάνδα Ζελένσκι για Αζοφστάλ
Εκνευρισμός στην Άγκυρα για τη θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στις ΗΠΑ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 19.05.2022 13:17
Εκνευρισμός στην Άγκυρα για τη θερμή υποδοχή Μητσοτάκη στις ΗΠΑ
Ώρα Ελλάδος 19/05/2022
Ώρα Ελλάδος... | 19.05.2022 10:02
Ώρα Ελλάδος 19/05/2022
Η προσφορά της εβδομάδας από το OPEN Market
NewsletterΕγγραφείτε και διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας