Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Οι ξεχωριστές γεύσεις που «μαγεύουν» μικρούς και μεγάλους
Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας προτείνει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προτάσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς έδωσε ο Σεφ, Χριστόφορο Πέσκια, με ξεχωριστές γεύσεις.
Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς
Η περίοδος των εορτών συνοδευέται και από το ωστόσο παραμένει αγχός για πολλά νοικοκυριά η ποικιλια του φαγητού που θα συνοδεύσει το τραπέζι μας στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.
Ωστόσο, σύμφωνα με τους ειδικούς οι γεύσεις που θα «μαγέψουν» τους καλεσμένους κρύβονται πίσω από μια μπριζόλα μοσχαρίσια με κόκκαλο ή χωρίς κόκκαλο ενώ την τιμητική του έχει και το καρέ γουρουνίσιο.
Αναφερόμενος στις προτάσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ο Σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας μιλώντας στο OPEN, τόνισε «Προτιμάμε τα πιο απλά, μια μπριζόλα μοσχαρίσια με κόκκαλο ή χωρίς κόκκαλο ή να πάρετε το καρέ το γουρουνίσιο, το χοιρινό με τις μπριζόλες. Αυτό το παίρνετε ολόκληρο για να το φτιάξετε στο φούρνο, μπορείτε να βάλετε μια επικάλυψη μουστάρδα, μέλι για να είναι πιο γιορτινό και πιο εντυπωσιακό. Έχω γράψει ένα βιβλίο για νευροπαθείς διότι έχουν πολλούς περιορισμούς με πιο γνωστό το αλάτι και αυτό το βιβλίο το έγραψα μαζί με ειδικούς. Στο δικό μου χριστουγεννιάτικό τραπέζι υπήρχε γαλοπούλα, μοσχάρι στο φούρνο , μια σαλάτα, μπείμπι πατάτες, πουρέ κολοκύθας».
Συναγερμός στο διεθνές εμπόριο: Το Ιράν κλείνει τα Στενά του Ορμούζ - «Όταν ο Τραμπ μιλάει, ο πλανήτης πρέπει να ακούει» ανέφερε το Πεντάγωνο
Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης - Αύριο συνεδριάζει το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ για τη Μέση Ανατολή
Παγκόσμιο σοκ: Η στιγμή που η αμερικανική βόμβα χτυπά πυρηνική εγκατάσταση του Ιράν
Καταδικάστηκε σε έως 30 χρόνια φυλάκιση ο άνδρας που εισέβαλε στο σπίτι του Έμινεμ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr