Στο Aρχηγείον μπορείς να φέρεις το δικό σου κρασί
Τα κεμπάπ και τα λαχματζούν πρωταγωνιστούν, το αγαπημένο σας κρασί όμως μπορεί κάλλιστα να κάνει μια guest εμφάνιση.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Εκεί στο Γέρακα, ο ξυλόφουρνος δουλεύει στο φουλ, βγάζοντας παστουρμαδόπιτες, πρασόπιτες, πεϊνιρλί, λαχματζούν και έξτρα πληθωρικά σαγανάκια, ενώ αμέσως μετά ακολουθούν τα διάσημα κεμπάπ, τα σουβλάκια και τα χοιρινά μπριζολάκια, το μοσχαρίσιο συκώτι στα κάρβουνα κι οι μοσχαρίσιες μπριζόλες ωρίμανσης. Σ’ αυτό το φιλικό σενάριο ελληνικής κρεατοφαγίας, μπορεί να κάνει κάλλιστα μια... guest εμφάνιση το αγαπημένο σας κρασί: στο Αρχηγείον έχετε τη δυνατότητα να συνοδεύσετε τα πιάτα του πλούσιου μενού που επιμελείται ο Δημήτρης Αγοραστός με τη φιάλη ή τις φιάλες που θα φέρετε μαζί σας, μια πρακτική πολύ αγαπητή στους οινόφιλους, που συνηθίζεται στο εξωτερικό και που θα θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά κι εδώ. Το corking fee (χρέωση σερβιρίσματος) είναι €3.
Θεσσαλονίκης 25, Γέρακας, 2106616220
Δημοσκόπηση OPEN: Η ακτινογραφία της ψήφου – Πού κερδίζουν και πού χάνουν Μητσοτάκης, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης
Γυναικοκτονία 40χρονης στο Μενίδι: Προκλητικός και αμετανόητος ο 50χρονος - «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»
Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο στη Σμύρνη με θύματα Έλληνες - Εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο η 67χρονη
Αφρικανική σκόνη προ των πυλών: Αποπνικτική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το κύμα ζέστης – LIVE η πορεία του φαινομένου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr