Οctoberfest αλά ελληνικά στον Παρνασσό
Το Elatos Resort διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τη δική του εκδοχή της γερμανικής γιορτής της μπίρας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυτό το Σαββατοκύριακο το ελληνικό Oktoberfest επιστρέφει στο Elatos Resort & Health Club στoν Παρνασσό. Από τις 4 έως και τις 6 Οκτωβρίου εκλεκτές μπίρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες ανεβαίνουν στα 1.300 μ. υψόμετρο για να συναντήσουν γεύσεις από την τοπική και όχι μόνο κουζίνα, ποικιλίες αλλαντικών και τυριών, ζουμερά κρέατα και λουκάνικα και πολλά ακόμη εδέσματα.

Η συνέχεια επιφυλάσσει θεατρική παράσταση με την κλασική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Υπάρχει και Φιλότιμο». Το Club House, το κεντρικό κτήριο του Elatos Resort, μετατρέπεται σε θεατρική σκηνή και η ομάδα από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Βριλησσίων ζωντανεύει τον θρυλικό Μαυρογιαλούρο και τις περιπέτειές του κατά την περιοδεία του στην ελληνική ύπαιθρο ως Υπουργός Αγροτικής Ανασυγκρότησης.

Η μίνι απόδραση έχει κι άλλα ωραία ενσταντανέ: πεζοπορίες στο καταπράσινο ελατοδάσος, χαλάρωση στην εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με την εντυπωσιακή θέα και ανανεωτικές θεραπείες στο Elatos Spa by Apivita. Το συγκρότημα, μάλιστα, έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα θεματικά Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, κυνήγι μανιταριού και όχι μόνο.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22340 61162/3/9, www.elatosresort.gr
Ταυτοποιήθηκε ο «ασθενής μηδέν» της έξαρσης του χανταϊού - Ποιος ήταν και τα σενάρια για το πώς κόλλησε
Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία των Metallica - Γεμίζει ασφυκτικά το ΟΑΚΑ
Τρομακτικό βίντεο: Ελέφαντας ξεσπά διαλύοντας αυτοκίνητα και σκοτώνοντας οδηγό φορτηγού
Ξεκαρδιστικό βίντεο: Τους έκλεψαν το σκάφος, βρήκαν πού το έκρυψαν... και το έκλεψαν πίσω
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



