Θεσσαλονίκη: Κλειστή η ΠΑΘΕ μετά από σύγκρουση φορτηγών
Η σύγκρουση των δυο φορτηγών συνέβη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλειστός είναι αυτήν τη στιγμή ο αυτοκινητόδρομος της ΠΑΘΕ, στο ύψος της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, ύστερα από σύγκρουση δύο φορτηγών.
Η σύγκρουση συνέβη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και εξαιτίας του τροχαίου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα του δρόμου. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομία και πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας.
Όπως ενημέρωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η κυκλοφορία εκτρέπεται από τους κόμβους Αγίου Αθανασίου (στο ρεύμα προς Αθήνα) και Ευζώνων (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη), μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση απομάκρυνσης των φορητών από το οδόστρωμα.
Διαβάστε ακόμη
Οι περίεργες κινήσεις του drone στη Λευκάδα και οι σπασμένοι αισθητήρες - Δεν μπορούσαν να σταματήσουν τη μηχανή
«Σεισμός» στο ΟΑΚΑ για τους Metallica - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία
Αυτοκτόνησε η ΑΕΚ στον τελικό του BCL - Έχασε το τρόπαιο μέσα από τα χέρια της από την πεισματάρα Ρίτας
Ταμίας έκλεψε χιλιάδες ευρώ από πελάτες και διαφήμιζε τις χλιδάτες διακοπές της στο Facebook
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



