Θεσσαλονίκη: Κλειστή η ΠΑΘΕ μετά από σύγκρουση φορτηγών
Η σύγκρουση των δυο φορτηγών συνέβη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλειστός είναι αυτήν τη στιγμή ο αυτοκινητόδρομος της ΠΑΘΕ, στο ύψος της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη, ύστερα από σύγκρουση δύο φορτηγών.
Η σύγκρουση συνέβη υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και εξαιτίας του τροχαίου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα του δρόμου. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομία και πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας τραυματίας.
Όπως ενημέρωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η κυκλοφορία εκτρέπεται από τους κόμβους Αγίου Αθανασίου (στο ρεύμα προς Αθήνα) και Ευζώνων (στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη), μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση απομάκρυνσης των φορητών από το οδόστρωμα.
Διαβάστε ακόμη
Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



