Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε γραφείο βουλευτή της ΝΔ, στα Λαδάδικα
Προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές και δεν έπαθε κανείς το παραμικρό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μικρές υλικές ζημιές προκάλεσε η πυρκαγιά, που ξέσπασε από γκαζάκια που τοποθέτησαν άγνωστοι, λίγο πριν από τις 6:30 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, έξω από το γραφείο της βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου, στην οδό Ερμού 3, στα Άνω Λαδάδικα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμός, μετά από την κλήση για την πυρκαγιά και αμέσως στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα, με εννέα πυροσβέστες, ενώ άμεσα έφτασε και ασθενοφόρο.
Κατάφεραν γρήγορα να περιορίσουν τη φωτιά, πριν αυτή πάρει διαστάσεις και χωρίς να πάθει κανείς το παραμικρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρχε κανείς εντός του γραφειακού χώρου, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά.
Διαβάστε ακόμη
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά εδώ και 70 χρόνια στη χώρα - Άφησε... πίσω 1944 και 1987
Σοβαρό ατύχημα σε τελετή υποδοχής αεροσκάφους στον Άραξο: Κατέρρευσε η σκάλα - Τρεις τραυματίες
Ηράκλειο: Νεαροί μαχαίρωσαν πορτιέρη σε μπαρ επειδή... έφαγαν πόρτα - Βίντεο ντοκουμέντο
Ιστορικό ορόσημο στο Τέξας: Φορτηγό παρέδωσε φορτίο χωρίς οδηγό - Δείτε βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



