Μητέρα 17χρονου πήδηξε τα κάγκελα νεκροταφείου και άναψε το καντήλι στο παιδί της
Τι έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Β΄ Νεκροταφείο της Λεύκας έξω από την Πάτρα βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η μητέρα του 17χρονου Γιώργου Νταγιούκλα, που έχασε πριν λίγα χρόνια τη ζωή του σε τροχαίο.
Η μητέρα, όπως ανέφερε στο OPEN, δεν μπορούσε να αφήσει το παιδί της με σβησμένο το καντήλι, γι' αυτό και, κάτι που δήλωσε, είχε αποφασίσει να πηδήξει τον τοίχο και το έκανε για να βρεθεί δίπλα στο μνήμα του παιδιού της.
«Εγώ….έκανα κάτι παράνομο…δικάστε με….πήδηξα τα κάγκελα….Και δεν μετανιώνω παράνομο για σας…Για τους δικούς σας νόμους….Εγώ για τα παιδιά μου θα έκανα τα πάντα… θα πέθαινα θα έδινα την ζωή μου…Δεν μπόρεσα όμως….Αλλά με σβησμένο το καντήλι δεν θα άφηνα το παιδί μου... Καλή ανάσταση σε όλους… Εγώ πήγα στο παιδί μου.. Δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει κανείς», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




