Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης οι δύο πρόσφυγες από πυροβολισμούς
Οι δύο άνδρες δέχθηκαν πυροβολισμούς σε περιοχή κοντά στο καμπ, όπου όμως δεν υπάρχουν αγροτικές καλλιέργειες ή κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που να «δικαιολογούν» κάποια μορφή αυτοάμυνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκαν από το ιατρείο του καταυλισμού της Μόριας οι δύο πρόσφυγες, που τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τους, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, τα θύματα, αφγανικής και ιρανικής καταγωγής, δέχτηκαν τους πυροβολισμούς από άγνωστο τους άτομο σε περιοχή που είχαν πάει για περίπατο μαζί με δυο άλλους φίλους τους ιρανικής καταγωγής, περίπου τα πέντε με επτά χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά του καταυλισμού.
Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες δέχθηκαν πυροβολισμούς σε περιοχή κοντά στο καμπ, όπου όμως δεν υπάρχουν αγροτικές καλλιέργειες ή κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που να «δικαιολογούν» κάποια μορφή αυτοάμυνας ή που να υποδεικνύει εκ μέρους των θυμάτων ανάλογη συμπεριφορά.
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



