Ληστής μπήκε σε βενζινάδικο στην Πάτρα με χειρουργική μάσκα
Είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο πρατήριο στην Πάτρα βρίσκεται στο στόχαστρο ληστών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με χειρουργική μάσκα στο πρόσωπο εμφανίστηκε ο δράστης ένοπλης ληστείας ενός πρατηρίου καυσίμων στην Πάτρα τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Απριλίου.
Σύμφωνα με το tempo24news, η ληστεία έγινε στο βενζινάδικο της συμβολής των οδών Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος στην Πάτρα όπου ο δράστης, φορώντας χειρουργική μάσκα και με την απειλή όπλου, ζήτησε από τον υπάλληλο όλα τα χρήματα.
Ο δράστης άρπαξε τελικά 200 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνες για τον εντοπισμό του.
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο πρατήριο στην Πάτρα βρίσκεται στο στόχαστρο ληστών.
Διαβάστε ακόμη
Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




