Έστειλαν… «6» και πήγαν παραλία για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα
Ο ήλιος και η ζεστή μέρα ώθησε πολλούς να κάνουν βόλτα στη θάλασσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αρκετός είναι ο κόσμος που βγήκε από την καραντίνα σήμερα να κάνει τη βόλτα του στην Αθήνα και συγκεκριμένα πολλά άτομα εκμεταλλεύτηκαν τον ήλιο και την καλοκαιρία και ξεχύθηκαν στις παραλίες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Open TV, «Open Ελλάδα» ο κόσμος το μεσημέρι της Δευτέρας στον Φλοίσβο ήταν περισσότερος από ποτε. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αρκετή είναι και η κίνηση στους δρόμους ενώ οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι συνεχείς.
Σημειώνεται πως στις αρχές Απριλίου ο Φλοίσβος είχε γεμίσει από δεκάδες πολίτες που θέλησαν να κάνουν τη βόλτα τους και δεν ήταν από την περιοχή του Φαλήρου. Τότε ο δήμαρχος της πόλης είχε πει πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα ζητήσει να υπάρχει έλεγχος στις εισόδους, ώστε να έχουν πρόσβαση μόνο οι δημότες της περιοχής.
Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 15 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




