Σάμος: Οκτώ συλλήψεις για τα επεισόδια στον καταυλισμό
Οι συλληφθέντες εκβίαζαν άλλους αιτούντες άσυλο και τους ζητούσαν χρήματα, προκειμένου να έχουν πρόσβαση σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οκτώ άτομα, αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό της Σάμου, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, καθώς και για τα αδικήματα του εμπρησμού, της διατάραξης της κοινής ειρήνης, της πρόκλησης φθορών και της εκβίασης. Σύμφωνα με τη σε βάρος τους δικογραφία, υποκίνησαν και συμμετείχαν σε επεισόδια με βιαιοπραγίες, κυρίως σε βάρος αλλοδαπών που διαμένουν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου, ενώ έβαλαν και φωτιές.
Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι εκβίαζαν άλλους αιτούντες άσυλο που διέμεναν στη δομή, προκειμένου έναντι χρηματικής αμοιβής να τους επιτρέπουν την πρόσβαση σε παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη δυο αιτούντες άσυλο, που έχουν συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα ποινική δικογραφία.
Οι δουλειές με φούντες του Κυρανάκη, το αριστερό μπουμπούκι και ο Γραμματέας χωρίς όργανο
Τραμπ: Έχει επιτευχθεί μια πολύ καλή συμφωνία - Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικά όπλα
Κατακόρυφη αύξηση 40% στα αντικαρκινικά φάρμακα στα νοσοκομεία μέσα σε δύο χρόνια - Τι ανακοίνωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Γράφουν και σβήνουν στη ΝΔ: Ποια μέτρα μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ και ποια μένουν εκτός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




