Καιρός-Καλλιάνος: Προσωρινή βελτίωση, νέο κύμα βροχοπτώσεων από βδομάδα (vid)
Αστατος θα είναι ο καιρός και τις προσεχείς ημέρες, ενώ από την ερχόμενη Τρίτη (18/11) αναμένεται νέο κύμα βροχοπτώσεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η μεταβολή του καιρού ήταν σημαντική κατά τη διάρκεια της χθεσινής (13/12) ημέρας, ενώ τις προσεχείς ημέρες, δεν θα έχουμε ακραία φαινόμενα, αλλά δεν θα βελτιωθεί κι απόλυτα ο καιρός μέσα στο σαββατοκύριακο. Ενδέχεται στην Αττική να υπάρξει καταιγίδα την Κυριακή, καθώς ο καιρός θα παραμείνει άστατος όλη την εβδομάδα. Εξάλλου, από την Τρίτη έρχονται νέες βροχοπτώσεις.
Σήμερα, Παρασκευή (14/12), θα έχει άστατο καιρό στα Δυτικά. Κυρίως στα Επτάνησα και γενικά στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και στην Ηπειρο. Τοπικές βροχές θα πέσουν στο Αιγαίο, καθώς και στις περισσότερες περιοχές της Μακεδονίας.
Οσον αφορά στο θερμόμετρο, ανεβαίνει ο υδράργυρος τις επόμενες ώρες, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται γύρω στους 17-18 βαθμούς.
Στην Αττική, το βράδυ ίσως μαζευτούν κάποια σύννεφα και πέσουν λίγες ψιχάλες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι άστατος κατά διαστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. Δεν αναμένεται να πέσουν δυνατές βροχές, αλλά κάποιες ψιχάλες κι ασθενείς βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα «σκαρφαλώσει» πάνω από τους 10 βαθμούς.
Οκτώ άτομα στο νοσοκομείο μετά τη σύγκρουση φορτηγού με τρία ΙΧ: Πώς έγινε η καραμπόλα στην Πρέβεζα
Προκλητικός, ξανά, ο Νετανιάχου: Είπε το Ηνωμένο Βασίλειο «Ισλαμική Δημοκρατία της Βρετανίας»
Σε πιάνει μια αηδία: Άνδρες ζητούν την αποφυλάκιση των αδελφών Τέιτ με... πους απς
Οι άνδρες πιάνουν ξανά το πληκτρολόγιο: Γιατί το Bumble καταργεί τον κανόνα «women-first»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



