Θεσσαλονίκη: Γερμανική νάρκη «ψάρεψε» από τον βυθό αλιευτικό σκάφος
Στις Αρχές σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε άμεση κινητοποίηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια γερμανική νάρκη ναυτικού τύπου, ανέσυρε από τον βυθό της θάλασσας στη Θεσσαλονίκη το αλιευτικό σκάφος «ΑΓΓΕΛΟΣ» ΝΘ 556 .
Ο κυβερνήτης του σκάφους ενημέρωσε χθες τη λιμενική αρχή της Νέας Μηχανιώνας, μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της περιοχής.
Στελέχη του τοπικού λιμεναρχείου και κλιμάκιο πυροτεχνουργών του κεντρικού λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για πυρομαχικό υλικό, σχήματος κυλινδρικού σφηνοειδούς, μήκους 1,60 και περιμέτρου 1,98μ. Στο σώμα του διακρίνεται ζώνη σφηνώσεως και υποδοχείς πυροδοτικών μηχανισμών, σε προχωρημένη διάβρωση.
Στην περιοχή μετέβη, επιπλέον, κλιμάκιο πυροτεχνουργών του στρατού ξηράς, όπου έπειτα από αυτοψία διαπίστωσε ότι πρόκειται για γερμανική νάρκη ναυτικού τύπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Από τη λιμενική αρχή που διενεργεί προανάκριση, λήφθηκαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας αποκλεισμού του λιμένα και της παραλιακής οδού και έχει ενημερωθεί η αρμόδια υπηρεσία για την απομάκρυνση και εξουδετέρωσή της.
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




