Διαμαρτυρίες για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Κινητοποιήσεις θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (4.5), καθώς το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στη Βουλή.
Διαμαρτυρία για το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Η διαμαρτυρία, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την πανδημία, θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο, έπειτα από κάλεσμα οικολογικών οργανώσεων.
Αντίστοιχη κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, καθώς το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί σήμερα στη Βουλή.
Διαβάστε ακόμη
Συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν: Τι προβλέπει το προσχέδιο συμφωνίας 14 σημείων - Άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ και άρση των κυρώσεων
Ζεσταίνουν τις προεκλογικές μηχανές Ανδρουλάκης και Τσίπρας: Οι διαδραστικές συγκεντρώσεις, η κοινωνική ατζέντα το «στοίχημα» των λαϊκών συνοικιών
Η εξάπλωση της διαφθοράς, η παρέμβαση Μητσοτάκη και το μοίρασμα της πίτας στα επαρχιακά κανάλια
«Καυτό» καλοκαίρι για την κυβέρνηση: Τα ανοιχτά μέτωπα, η πίεση της αντιπολίτευσης και τα δημοσκοπικά μηνύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




