Κλειστά τα σχολεία στη Σάρτη για προληπτικούς λόγους
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλειστά, για προληπτικούς λόγους, παρέμειναν και σήμερα τα σχολεία στην Σάρτη Χαλκιδικής όπου ξέσπασε χθες μεγάλη πυρκαγιά και όπου αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της κοινότητας Σάρτης Μιχάλης Σπανός, «αποφασίστηκε τα σχολεία να μείνουν και σήμερα κλειστά για να αποφευχθούν τυχόν αναπνευστικά προβλήματα στους μαθητές λόγω του πυκνού καπνού που είχε σκεπάσει επί ώρες την περιοχή».
«Πολλοί από τους κατοίκους οι οποίοι έφυγαν χθες από το χωριό φοβούμενοι την επέκταση της φωτιάς, έχουν επιστρέψει και πλέον έχουμε μια καλή εικόνα της κατάστασης», συμπλήρωσε ο κ.Σπανός.
Στην περιοχή ωστόσο εξακολουθούν να επιχειρούν 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, 70 οχήματα της Πυροσβεστικής με 160 πυροσβέστες και πεζοπόρα τμήματα.
Πατέρας και γιος πίσω από το μακελειό στο Σίδνεϊ - Στους 15 οι νεκροί, βρέθηκαν έξι όπλα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα: Το τετράδιο με τις ιδιόχειρες σημειώσεις και ο λογιστής
Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
Little Foot: Το απολίθωμα ανθρωποειδούς που μπορεί να είναι ο νέος πρόγονος του ανθρώπου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



