Ευαγγελισμός: Θετική η προϊσταμένη στο τμήμα κορονοϊού του νοσοκομείου
Καμπανάκι από τους υγειονομικούς υπαλλήλους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές, καθώς άλλη μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ευγγελισμός βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η νοσηλεύτρια είναι προϊσταμένη σε τμήμα κορονοϊού του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο «άλλη μια συνάδελφος βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύτρια προϊσταμένη σε τμήμα κορονοϊού βρέθηκε θετική. Ιχνηλατούνται οι επαφές της» σημειώνοντας την εύλογη «μεγάλη ανησυχία στους συναδέλφους».
Η ΠΟΕΔΗΝ συστήνει «μεγάλη προσοχή τώρα που ανοίγουν τα νοσοκομεία. Είδατε τι γίνεται στην Ισπανία. Πέφτει η καμπύλη και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων είναι υγειονομικοί υπάλληλοι. Θα πρέπει να μας θέτουν σε εγρήγορση γεγονότα όπως οι ασυμπτωματικοί ασθενείς σε ΑΧΕΠΑ και "Αλεξάνδρας"», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Επιστροφή μισό αιώνα πριν: Σκηνικό 1970 στην παγκόσμια αγορά από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου
Νέες «βολές» Σαμαρά κατά Μητσοτάκη: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι
Επιστήμονες ανακάλυψαν: Η Σαχάρα ήταν κάποτε πράσινη και βροχερή
Νόβακ Τζόκοβιτς: Κέρδισε τον «καλύτερο πόντο που έχεις δει ποτέ»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



