Μάτι: Μήνυση κατά του κράτους για τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη και του άντρα της
Το ζευγάρι εγκλωβίστηκε στο οικόπεδο της φρίκης μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μήνυση για τον θάνατο της Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη, στις φωτιές της Ανατολικής Αττικής στο Μάτι, κατέθεσε κατά του κρατικού μηχανισμού η οικογένεια της ηθοποιού, ζητώντας απαντήσεις για τον άδικο χαμό του ζευγαριού.
Μετά από σχεδόν πέντε μήνες η οικογένεια βρήκε τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της. Ο αδερφός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, Κωνσταντίνος Τουρναβίτης μιλά το Star και ξεσπά για τον άδικο χαμό του ζευγαριού μέσα στις φλόγες στο Μάτι.
«Ελπίζω να βγει η αλήθεια. Υπάρχουν δυο σκέλη. Το ένα είναι ο εμπρησμός. Ποιος, πως και γιατί. Έγιναν μια σειρά από τραγικές ενέργειες από αυτούς που είχαν τη ευθύνη», λέει ο αδερφός της ηθοποιού.
Ο Κώστας Τουρναβίτης έψαχνε με τα ίδια του τα χέρια, για ώρες, σε στεριά και θάλασσα, να βρει τον αδερφό του και την ηθοποιό. Τον πρόλαβαν τα κακά μαντάτα. Χθες βρέθηκε στην εισαγγελία Αθηνών και κατέθεσε μήνυση εναντίον όσων του στέρησαν τους δικούς του ανθρώπους.
Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο σύζυγός της, την τραγική ημέρα βρίσκονταν στο εξοχικό τους στο Μάτι και ετοιμάζονταν να φύγουν για διακοπές στην Άνδρο.
Οι φλόγες κατασπάραξαν το σπίτι τους, το αυτοκίνητο τους. Εκείνοι έτρεξαν να σωθούν και εγκλωβίστηκαν στο οικόπεδο της φρίκης μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα.
Γεωπολιτικό αλαλούμ: Ο Τραμπ στέλνει 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία και προκαλεί σύγχυση στην Ευρώπη
Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι - Συνελήφθη η μητέρα, ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα
Live Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Ο μεγάλος ημιτελικός του Final Four της Euroleague
Στο «φως» νέα αρχεία για UFO από τις ΗΠΑ: Οι «πύρινες μπάλες», τα έγγραφα και τα βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



