Νεκρός άνδρας στον Έβρο
Ο νεκρός είναι μετανάστης-πρόσφυγας που επιχείρησε να εισέλθει στην χώρα μας
Ανασύρθηκε σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων από τον ποταμό Έβρο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πυροσβεστική σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα. Η σορός εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Μάνδρας στην δημοτική ενότητα Ορφέα. Πέντε πυροσβέστες που ανέσυραν το άτομο με λέμβο.
Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση των αρχών, ο νεκρός είναι μετανάστης που επιχείρησε να εισέλθει στην χώρα μας κολυμπώντας από τις τουρκικές ακτές. Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.
Διαβάστε ακόμη
Τι αποκάλυψε ο διασώστης του ΕΚΑΒ στο OPEN για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής των γιατρών δεν λειτουργούσε»
Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς δρούσε η σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών - Το κόλπο με την κόλλα και πως έλεγχαν ποιοι έλειπαν από τα σπίτια
«Μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα ενώ ήμασταν υγιείς»: Νέα καταγγελία για τη γιατρό που προφυλακίστηκε για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Άρον άρον μαζεύει ο Μπελέρης τα κολακευτικά σχόλια για Κασιδιάρη - «Ανακαλώ, ήταν άστοχη η αποστροφή μου»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



