Πώς έγινε το ορθογραφικό λάθος στο πανό των εκπαιδευτικών από τα Ιωάννινα
Ο πρόεδρος Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων ΑΔΕΔΥ αναλαμβάνει την ευθύνη με επιστολή του στο ethnos.gr🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την προσωπική ευθύνη για το ορθογραφικό λάθος στο πανό που χρησιμοποίησαν σε κινητοποίησή τους τα Σωματεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, εναντίον της χρήσης καμερών στις αίθουσες των Σχολείων, αναλαμβάνει με επιστολή του στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων ΑΔΕΔΥ, Χρήστος Γρίβας.
Στην επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «στην ηλεκτρονική έκδοσή σας και με τίτλο «Και δεύτερο πανό εκπαιδευτικών με ορθογραφικό λάθος», έχετε αναρτήσει φωτογραφία από την κινητοποίηση στα Ιωάννινα , όπου πράγματι υπάρχει λάθος τυπωμένη η λέξη «Εκπαίδευσης».
Την ευθύνη για αυτό δεν έχουν οι συνάδελφοί μου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ,αλλά εγώ ο ίδιος που σαν πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ στα Ιωάννινα ,δεν έκανα τον απαραίτητο έλεγχο στο πανό, όταν μου παραδόθηκε από την επιχείρηση, που είχε αναλάβει την εκτύπωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γρίβας.
Ζάππειο: Σοβαρές νομικές εμπλοκές για το fast track έργο των 22 εκατ. ευρώ - Στο στόχαστρο η κλειστή διαδικασία
Γεωργιάδης: Επιστρατεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη κατά της υπερσυνταγογράφησης - Οι νέοι «κόφτες»
Marfin: «Βαριές» εξελίξεις 16 χρόνια μετά - Συγκλονίζουν οι επιζώντες, οι διακοπές που οδήγησαν σε συλλήψεις
Γιατί «φούντωσαν» ξανά τα σενάρια για εκλογές το φθινόπωρο- Πότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




