Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Πραγματοποιήθηκε πορεία προς τη Βουλή
Μαθητές και εκπαιδευτικοί διαδηλώνουν με αφορμή το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Παιδείας.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία με κατεύθυνση τη Βουλή.
Μαθητές και εκπαιδευτικοί διαδήλωσαν με αφορμή το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Παιδείας. Η ΔΟΕ, η ΟΛΜΕ και η ΟΙΕΛΕ χαρακτηρίζουν το νομοσχέδιο «αντιεκπαιδευτικό», και ζητούν να μην εφαρμοστεί η «απαράδεκτη», όπως την χαρακτηρίζουν, τροπολογία για την ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων, να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία, να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό και να μπει φραγμός «στις απαράδεκτες πιέσεις των σχολαρχών που εξαναγκάζουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα με κάμερες στην τάξη».
Ιστορική καμπή: Κατάπαυση πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Η «ολοκληρωτική νίκη» Τραμπ και οι 2 κρίσιμες εβδομάδες
Τροχαία: Υψηλή ανασφάλεια στον δρόμο παρά τη μείωση θυμάτων - Τι αναδεικνύει έρευνα του Μετσόβιου
Γαλάζιος αναβρασμός: Το διπλό «αγκάθι» που πυροδοτεί εσωκομματική κρίση στη ΝΔ
Μια απλή συνταγή για αφράτο πασχαλινό τσουρέκι που πετυχαίνει πάντα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




