Ζακ Κωστόπουλος: Για τις 21 Οκτωβρίου έχει οριστεί η δίκη
Στο εδώλιο προκειμένου να δικαστούν για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, θα καθίσουν ο καταστηματάρχης του κοσμηματοπωλείου και ο μεσίτης ως φυσικοί αυτουργοί καθώς και τέσσερις αστυνομικοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο παραπέμπονται στις 21 Οκτωβρίου οι κατηγορούμενοι για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 2018 στο κέντρο της Αθήνας. Στο εδώλιο προκειμένου να δικαστούν για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης, θα καθίσουν ο καταστηματάρχης του κοσμηματοπωλείου και ο μεσίτης ως φυσικοί αυτουργοί καθώς και τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι έσπευσαν στον πεζόδρομο της οδού Γλάδστωνος.
Η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου είχε ζητήσει να μετατραπεί η κατηγορία σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ωστόσο το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία οι έξι πρέπει να λογοδοτήσουν για την κατηγορία πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης.
Διαβάστε ακόμη
«Έκαναν το παιδί μου ATM, είναι κρίμα»: Μητέρα 12χρονου με λευχαιμία περιγράφει τη δράση της ΜΚΟ με τις απάτες
Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλω να πάρω κανενός το σπίτι» - Η μάχη της 92χρονης με 87% αναπηρία ενάντια στην έξωση
«Θα σκέφτονται διπλά πριν σηκώσουν το γκλομπ»: Η δικαίωση και το μήνυμα του Γιάννη Μάγγου για τον γιο του, Βασίλη
Χάιντι Κλουμ: Ντύθηκε γιγαντιαίο κομμένο χέρι για το Halloween, με κόκκινα νύχια και αίματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



