Αγριο έγκλημα στη Μόρια: 23χρονη Αφγανή σκότωσε ομοεθνή της και εξαφανίστηκε
H δράστιδα αναζητείται, αφού έφυγε προς τα γύρω βουνά της περιοχής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στον καταυλισμό στη Μόρια καθώς το απόγευμα της Παρασκευής μία 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε στον λαιμό και σκότωσε μια 23χρονη ομοεθνή της, όπως μεταδίδει το site στο Νησί.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο καυγάς ακολούθησε έναν τσακωμό μεταξύ των παιδιών των δυο γυναικών. Χαρακτηριστικό της αγριότητας της σύγκρουσης ήταν ότι το θύμα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΕΟΔΥ στον καταυλισμό με πολλά σημάδια και ήδη νεκρή.
Ας σημειωθεί ότι η δράστιδα αναζητείται αφού εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης και έφυγε προς τα γύρω βουνά.
Διαβάστε ακόμη
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



