Κορονοϊός: Στους 177 οι νεκροί - Δυο νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Δυο νέα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δυο θάνατοι από κορονοϊό, σημειώθηκαν στη χώρα μας την Κυριακή (31/5). Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 87χρονο με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος κατέληξε στο ΝΙΜΙΤΣ και μια 66χρονη επίσης με υποκείμενα νοσήματα στο «Σωτηρία».
Κατά την σημερινή ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, ανακοινώθηκαν μόλις δυο νέα κρούσματα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.917, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες.
Από αυτά, 636 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1696 (58.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 13 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 84.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 106 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




