Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: Νεκρό κοριτσάκι δύο ετών-Πνίγηκε στην κούνια
Το 2χρονο κοριτσάκι, πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, προφανώς στην προσπάθειά του να βγει από αυτήν.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη ζωή του έχασε στον ύπνο του ένα κοριτσάκι δύο ετών στην Ηγουμενίτσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ethnos.gr, το 2χρονο κοριτσάκι, φέρεται να πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, προφανώς στην προσπάθειά του να βγει από αυτήν. Σύμφωνα με τις αρχές, το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας ειδοποιήθηκε από τον εφημερεύοντα ιατρό ότι την Δευτέρα (1.6) στις 7:30 το πρωί δύο γονείς μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις τους το παιδί τους, στο Κέντρο Υγείας.
Νωρίτερα, το κοριτσάκι βρέθηκε στη κούνια, χωρίς τις αισθήσεις του από τους γονείς του. Οι τελευταίοι το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου παρά την προσπάθεια των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε. Προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Από πότε ισχύει και ποιες οφειλές υπάγονται
Συγκλονίζει ο Μάριος Φραγκούλης: «Ζήτησα να φωνάζω τη θεία μου "μητέρα" για να σταματήσουν να με κοροϊδεύουν»
Λορέντζο Καριέρε: Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του – Συντετριμμένη η Έλενα Κατραβά, σπαρακτικό «αντίο» από τον Γιώργο Ελεύθερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



