Η επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΡ για τη βόμβα στο ΣΚΑΪ
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους του ΣΚΑΙ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Βόμβα εξερράγη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και προκάλεσε ζημιές στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο άγνωστος που προειδοποίησε για την έκρηξη τηλεφώνησε στη 01.50 στον ιστότοπο Ζούγκλα και στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και ανέφερε ότι επρόκειτο να εκραγεί βόμβα στον ΣΚΑΪ σε σαράντα πέντε λεπτά της ώρας, τονίζοντας «δεν είναι φάρσα». Μάλιστα, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι δράστες κάλεσαν από εμφανή αριθμό. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί σε σακίδιο, το οποίο δέθηκε στο κιγκλίδωμα του σταθμού.
Ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΚΑΪ, εξέδωσε το ΕΣΡ, σημειώνοντας ότι δεν έχει θέση στην κοινωνία.
«Η σημερινή βομβιστική επίθεση σε μέσο μαζικής ενημέρωσης απασχόλησε την Ολομέλεια του ΕΣΡ, η οποία επισημαίνει ότι παρόμοιες ενέργειες στρέφονται κατά της ελευθερίας της έκφρασης, της πολυφωνίας και εν τέλει της δημοκρατίας», .
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το διαδίκτυο στους κάτω των 15: Οι κίνδυνοι, τα συμπτώματα απόσυρσης και η «ανακούφιση»
Συνεδριάζει η Επιτροπή για τα κέντρα αντιγήρανσης και μακροζωίας: Στη «φάκα» του MedWatch 4 νέες ειδικότητες
Στημένα στο ελληνικό μπάσκετ: Ο Λιόλιος, οι συλλήψεις, τα 820.000 ευρώ και οι σφοδρές αντιδράσεις
Τζάμπα οι μπριζόλες στον Χαφτάρ, η δικαίωση του Αβραμόπουλου και το χρονόμετρο του Τσίπρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




