Χαλκιδική: Έρευνες για τον εντοπισμό 63χρονου ψαρά
Έρευνες που αυτή την ώρα διεξάγονται από αέρος, ξηράς και θαλάσσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη είναι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 63χρονου ψαρά, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από χθες το απόγευμα, όταν πήγε για ψάρεμα με μικρό αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου, στη Χαλκιδική.
Καθώς ο ίδιος δεν επέστρεψε έως το βράδυ, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στην αστυνομία και έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες που αυτή την ώρα διεξάγονται από αέρος, ξηράς και θαλάσσης με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλυβών Πολυγύρου και Γερακινής.
Στις έρευνες συμμετέχουν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, ένα αλιευτικό σκάφος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού και ελικόπτερο.
Διαβάστε ακόμη
Μαρινέλλα: Το τραγούδι που δεν της άρεσε και κατάφερε να το απογειώσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας
Αγορές σε νευρική κρίση με φόντο το Ορμούζ: Τα σενάρια για Ευρώπη και Ασία με τον κίνδυνο μιας «τέλειας καταιγίδας»
Η στιγμή που η Αθήνα «έσβησε»: Το Καλλιμάρμαρο στο σκοτάδι για την Ώρα της Γης - Παιδιά σχημάτισαν με φαναράκια το «60»
Πώς μια Αμερικανίδα πήρε αποζημίωση 14 εκατ. ευρώ από μια μπουκιά παγωτού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



