Αντιδράσεις για τα διόδια στη Βαρυμπόμπη - «Εφιαλτικά» σχέδια λέει ο δήμαρχος Κηφισιάς
«Είναι παράπλευρα διόδια τα οποία χρεώνουν εσωτερικές μετακινήσεις, αστικές»,ανέφερε ο δήμαρχος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι ένα «θρίλερ» το οποίο επανέρχεται ανά περιόδους, ανέφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αναφορικά με τα σχέδια για διόδια στην Βαρυμπόμπη. «Ο συντονισμός μας, η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και η ενότητα των δήμων, αποτρέπει αυτά τα σχέδια, τα οποία είναι εφιαλτικά, όχι μόνο για την τσέπη μας», ανέφερε ο δήμαρχος.
Συνεχίζοντας ο κ Θωμάκος, μιλώντας στο OPEN TV ανέφερε πως τα διόδια θα οδηγούν χιλιάδες οδηγούς, κατά κύματα, να εκτρέπονται από τον αυτοκινητόδρομο και να εισέρχονται στους μικρούς δρόμους της πόλης, «μέσα στις γειτονιές μας», είπε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση για το ποιος έχει πάρει την απόφαση για την κατασκευή διοδίων, ο δήμαρχος απάντησε ότι πρόκειται για συμβάσεις δεκαετίας 2000-10. Η πρώτη σύμβαση έγινε το 2007. «Με την λειτουργία των διοδίων καλούμαστε να πληρώσουμε έργα που έγιναν στα Γιάννενα, στον Μαλιακό και στο Ρίο». «Είναι παράπλευρα διόδια τα οποία χρεώνουν εσωτερικές μετακινήσεις, αστικές»,ανέφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς.
Εξαγριωμένος επιβάτης κλώτσησε την αυτόματη πύλη αεροδρομίου, έχασε την πτήση και κατέληξε με χειροπέδες
Καλλιθέα: Βίντεο από τη στιγμή των πυροβολισμών στο μπαρ - Το βλέπουν και... συνεχίζουν να χορεύουν
Νέα τραγωδία με νεαρή γυναίκα: Νεκρή 24χρονη στον Πειραιά - Έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Βίντεο ντοκουμέντο: Κλέφτης γίνεται «καπνός» με μηχανάκι μέσα σε 12 δευτερόλεπτα στη Θεσσαλονίκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



