Αντιδράσεις για τα διόδια στη Βαρυμπόμπη - «Εφιαλτικά» σχέδια λέει ο δήμαρχος Κηφισιάς
«Είναι παράπλευρα διόδια τα οποία χρεώνουν εσωτερικές μετακινήσεις, αστικές»,ανέφερε ο δήμαρχος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι ένα «θρίλερ» το οποίο επανέρχεται ανά περιόδους, ανέφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αναφορικά με τα σχέδια για διόδια στην Βαρυμπόμπη. «Ο συντονισμός μας, η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών και η ενότητα των δήμων, αποτρέπει αυτά τα σχέδια, τα οποία είναι εφιαλτικά, όχι μόνο για την τσέπη μας», ανέφερε ο δήμαρχος.
Συνεχίζοντας ο κ Θωμάκος, μιλώντας στο OPEN TV ανέφερε πως τα διόδια θα οδηγούν χιλιάδες οδηγούς, κατά κύματα, να εκτρέπονται από τον αυτοκινητόδρομο και να εισέρχονται στους μικρούς δρόμους της πόλης, «μέσα στις γειτονιές μας», είπε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση για το ποιος έχει πάρει την απόφαση για την κατασκευή διοδίων, ο δήμαρχος απάντησε ότι πρόκειται για συμβάσεις δεκαετίας 2000-10. Η πρώτη σύμβαση έγινε το 2007. «Με την λειτουργία των διοδίων καλούμαστε να πληρώσουμε έργα που έγιναν στα Γιάννενα, στον Μαλιακό και στο Ρίο». «Είναι παράπλευρα διόδια τα οποία χρεώνουν εσωτερικές μετακινήσεις, αστικές»,ανέφερε ο δήμαρχος Κηφισιάς.
«Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



