Πυκνώνουν από Τρίτη τα δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του μετρό
Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τις ώρες αιχμής οι χρονοαποστάσεις θα μειωθούν στα 4,5 λεπτά από τα 5 λεπτά που είναι σήμερα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πυκνώνουν ακόμη περισσότερο, από αύριο Τρίτη 9/6, τα δρομολόγια των συρμών στις γραμμές 2 και 3 του μετρό. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, τις ώρες αιχμής οι χρονοαποστάσεις θα μειωθούν στα 4,5 λεπτά από τα 5 λεπτά που είναι σήμερα.
Στη γραμμή 2 του μετρό, δρομολόγια θα υπάρχουν ανά 4,5 λεπτά από τις 7.00 έως τις 11.00 το πρωί και από τις 13:30 έως και τις 17:30. Στη γραμμή 3 του μετρό, δρομολόγια ανά 4,5 λεπτά θα υπάρχουν από τις 7.00 έως και τις 17:30. Τις υπόλοιπες ώρες έως και τις 20:30 τα δρομολόγια θα είναι ανά επτά και στις 2 γραμμές.
Τέλος, δεν αλλάζουν οι συχνότητες των δρομολογίων τόσο στη γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ) όσο και στο δίκτυο του τραμ.
Διαβάστε ακόμη
Ο Τραμπ έκανε πράξη τις απειλές: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες επιβάλλει έξτρα δασμούς λόγω Γροιλανδίας
«Φοβόμασταν μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλον» - Οι νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία
Σοκαριστικό βίντεο από Λάρνακα: Έβγαλαν τσεκούρια και όπλα δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Α’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



