Σε 7 ημέρες: 1.136 παραβάσεις για χρήση κινητού και οδήγηση με αλκοόλ
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν από την Τροχαία στο οδικό δίκτυο της Αττικής - 224🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη βεβαίωση 1.136 παραβάσεων, συνολικά, για χρήση κινητού τηλεφώνου και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, προχώρησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, μέσα σε μια εβδομάδα (1 έως 7 Ιουνίου 2020), σε όλη την Ελλάδα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ελέγχθηκαν συνολικά 24.446 οχήματα και βεβαιώθηκαν 556 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και 580 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος. Οι περισσότερες σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (224), του Ηρακλείου (82), της Θεσσαλονίκης (66), των Χανίων (58), της Β’ Δωδεκανήσου (42) και του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης (36).
Οπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, καθώς και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
«Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



