Θεσσαλονίκη: Πτώση φλεγόμενης γυναίκας από μπαλκόνι στην Εγνατία Οδο
Βούτηξε από τον τέταρτο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκε στο κενό από διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στην οδό Εγνατία 116 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έπεσε φλεγόμενη είτε από μπαλκόνι του διαμερίσματος κι έπεσε στην πρασιά βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα στο ethnos.gr είναι χαρακτηριστική: «Ακουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί. Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πυροσβεστική, αλλά και η Αστυνομία, η οποία έχει αποκλείσει το χώρο κι αναμένεται ο ιατροδικαστής για να δώσει το «πράσινο φως» και να διακομιστεί η σορός στο νοσοκομείο όπου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.


Δείτε και το ρεπορτάζ του OPEN TV
«Οι αρχαιότεροι μηχανικοί της φύσης»: Πώς τα θαλάσσια σφουγγάρια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τα λιμάνια
Τίτλοι τέλους στην εφαρμογή Safe Bus - Οδηγοί της ΟΣΥ μετακινούνται μέχρι και στη Γραμματεία του πρωθυπουργού
Το κρίσιμο όριο του 25%, οι πιθανές συνεργασίες του Σαμαρά και ο Ανδρουλάκης που βάζει στο κάδρο και τον Τσίπρα
«Μονομαχία» με στόχο τη συσπείρωση δεξιών ψηφοφόρων: Πώς θα αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το pressing - Τι θα κάνει ο Σαμαράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




