Έκρηξη σε ΑΤΜ στα Γλυκά Νερά-Με άδεια χέρια έφυγαν οι δράστες (pics)
Στόχος κακοποιών έγινε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών, που ήταν εντοιχισμένο στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ επί της Λεωφόρου Λαυρίου 115 στα Γλυκά Νερά🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οπως μετέδωσε το Open TV κι ο Αντώνης Μανιώτης, οι δράστες τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με δυναμίτη, ωστόσο, παρά την έκρηξη που προκάλεσαν, δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα λεφτά.
Στη συνέχεια, προσπάθησαν να σπάσουν τη γυάλινη εξώπορτα του σούπερ μάρκετ για να μπουν μέσα και να ανοίξουν από πίσω το ΑΤΜ, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση διεξάγει η ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ τα αλλεπάλληλα χτυπήματα σε ΑΤΜ που είναι εγκατεστημένα σε απομονωμένα σούπερ μάρκετ, έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στις αρχές.

Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στην Ξάνθη με νεκρό βρέφος - Εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι
Χανταϊός: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον 70χρονο στο «Αττικόν»
Βίντεο σοκ: Η στιγμή που το αεροσκάφος στο Ντένβερ παρασύρει άνθρωπο στον διάδρομο απογείωσης
Στόχος ρωσική νηοπομπή στη Μεσόγειο; Τι εξετάζεται για το θαλάσσιο drone που βρέθηκε στη Λευκάδα - Μεταφέρθηκε στου Σκαραμαγκά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




