Καιρός: Ερχεται άκρως καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο - Ποιες ακτές να αποφύγετε λόγω αέρα
Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 33-36 βαθμών Κελσίου!🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα κατά τις προηγούμενες ημέρες εξασθένησε και δίνει τη θέση της στην καλοκαιρία που έρχεται για να μείνει. Η Παρασκευή ξεκινά με πολύ καλό καιρό με πολλές ώρες ηλιοφάνειας στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν κάποιες συννεφιές αστάθειας σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος με αρκετές ώρες ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις θα φτάνουν τα 6-7 και τοπικά θα υπάρχουν και ριπές ανέμου εντάσεως 8 μποφόρ. Οσοι επιλέξετε σε κάποια ακτή για βόλτα ή για μπάνιο, να επιλέξετε τις δυτικές παραλίες του νομού Αττικής. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 32-33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός αναμένεται εξίσου καλός, ωστόσο, προς το απόγευμα ίσως υπάρξουν βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες στα γύρω ορεινά. Βόρειοι άνεμοι και θερμοκρασία στους 31 βαθμούς Κελσίου.
Σε ό,τι αφορά στο Σαββατοκύριακο το μελτέμι θα επιμείνει κι αναμένεται να εξασθενήσει από την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα μπούμε για τα καλά στο καλοκαίρι. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται, ωστόσο, μεταξύ 33-36 βαθμών Κελσίου, ενώ από Δευτέρα θα ξεπεράσει και τους 36 βαθμούς!
Δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη
Γιατί αποφασίστηκαν «μίνι» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα - Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των προσώπων
«Κραυγή» από το Νοσοκομείο Νίκαιας: Ξέμεινε από αναλώσιμα, υγειονομικά υλικά και καθαριστικά
Γιατί ο Τσίπρας είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις και οι προϋποθέσεις για αυτοδυναμία ΝΔ: Ο Δημήτρης Μαύρος αναλύει
Η επιστήμη του τέλους: Για ποια πράγματα μετανιώνουν περισσότερο οι άνθρωποι λίγο πριν πεθάνουν;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



