Υπερπτήσεις τουρκικών F-16 πάνω από το Αγαθονήσι μετά την επίσκεψη Σακελλαροπούλου
Από το ίδιο ζεύγος μαχητικών προηγήθηκε υπερπτήση και πάνω από το Φαρμακονήσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε νέες προκλήσεις προχωρά και σήμερα η Τουρκία στο Αιγαίο, με υπερπτήσεις μαχητικών F-16, το πρωί της Τρίτης (30/6), πάνω από το Αγαθονήσι.
Τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από το νησί στις 10:44, ενώ το ίδιος ζεύγος F-16 πέταξε και πάνω από το Φαρμακονήσι στα 24.000 πόδια.
Σημειώνεται ότι ο τουρκικός Τύπος την προηγούμενη ημέρα είχε αναφέρει σχετικά με την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο νησί, ότι το Αγαθονήσι είναι «κατεχόμενο νησί», κάνοντας μάλιστα για πρόκληση από την ελληνική πλευρά. Τα τουρκικά ΜΜΕ είχαν αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι το πρώτο ταξίδι «στο εξωτερικό» για την Πρόεδρο της Δηκοκρατίας.
Διαβάστε ακόμη
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



