Παράταση για την ασφαλιστική ικανότητα μη μισθωτών
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η ασφαλιστική ικανότητα των μη μισθωτών που είχαν ενεργή ασφαλιστική ικανότητα την 28η Φεβρουαρίου 2020, παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, με διάταξη νόμου που προωθείται για ψήφιση.
Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο την οποία υπογράφει ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τη διάταξη αυτή παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη για παροχές υγειονομικής περίθαλψης στους μη μισθωτούς του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), μέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εισφορών για το έτος 2019 και -σε κάθε περίπτωση- όχι πέραν της 30ής Σεπτεμβρίου 2020.
Διαβάστε ακόμη
Σάλος με το πανό για τα Νησιά Φόκλαντ που σήκωσαν οι Αργεντινοί - Αντιμέτωποι με κυρώσεις από τη FIFA
Πολεμικό το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι υποψήφια για την προεδρία» απαντά η Δούρου στον Πολάκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Σκρέκας, Μπουκώρος, Παπακώστα, Σενετάκης - Αυτοί είναι οι 4 βουλευτές που διώκονται για τις παράνομες επιδοτήσεις
Θεσσαλονίκη: Και τέταρτη σύλληψη για τον εμπρησμό στο σπίτι της Νέστορα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




