Κρήτη: Σε ξενοδοχείο καραντίνας η τουρίστρια με κορονοϊό
Καθησυχαστικός ο δήμαρχος Χερσονήσου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Tο πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού ταξιδιώτη εντοπίστηκε το Σάββατο στην Κρήτη μετά την άφιξη ξένων επισκεπτών στα αεροδρόμια του νησιού. Σύμφωνα με το neakriti.gr η γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία κάνει με το σύζυγό της διακοπές στην Κρήτη ειδοποιήθηκε για τα αποτελέσματα του τεστ, στο οποίο υπεβλήθη και έδειξε ότι είναι θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας.
Ιδιαίτερα καθησυχαστικός είναι ο Γιάννης Σέγκος, δήμαρχος Χερσονήσου, ο οποίος σε δηλώσεις του στο neakriti, είπε μεταξύ άλλων: «Η κοπέλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας. Στο πλευρό της είναι και ο σύζυγος που σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε αρνητικός απέναντι στον ιό, χωρίς να έχει νοσήσει στο παρελθόν και ασυμπτωματικός».
Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



