Κλείνει από Δευτέρα και για τρεις ημέρες η Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης
Από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη σήραγγα Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο) έως και τον Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης στην Πιερία. Συγκεκριμένα, από σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 έως και την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, για τρία συνεχόμενα βράδια, από τις 10 το βράδυ έως τις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη σήραγγα Κατερίνης (436ο χιλιόμετρο) έως και τον Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) και δε θα επιτρέπεται η πρόσβαση στον κλάδο εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο του νοτίου ανισόπεδου κόμβου Κατερίνης με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο συγκεκριμένο σημείο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών. Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.
Τι συμβαίνει με τις «συνομιλίες» μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν - Τα μηνύματα Τραμπ και η σφοδρή αντίδραση της Τεχεράνης
Ξέσπασμα Πλακιά κατά Μητσοτάκη - Φλωρίδη: Ντροπή, σήμερα μπάζωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας
«Πηγάδι του Διαβόλου»: Ποιο είναι το μέρος όπου αγνοείται ο 34χρονος δύτης - Η τραγική ιστορία με τους Αμερικανούς στρατιώτες
Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



