Συνωστισμός σε Αγία Βαρβάρα και Κορυδαλλό για τον Μητσοτάκη: Ανύπαρκτα τα μέτρα κατά του κορονοϊού
Οι πολίτες υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό με χειροκροτήματα και χειραψίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα εγκαίνια για τους νέους σταθμούς του Μετρό στην Αγία Βαρβάρα, τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν εκεί, προκειμένου να δουν και να ακούσουν τον πρωθυπουργό να μιλά για το έργο που τίθεται σε εφαρμογή για το επιβατικό κοινό την Τρίτη, 7 Ιουλίου, όμως τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό δεν τηρήθηκαν.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην Αγία Βαρβάρα και τον Κορυδαλλό οι συγκεντρωμένοι ήταν δεκάδες αλλά μόλις λίγοι ήταν εκείνοι που φορούσαν μάσκες ενώ, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, οι κοινωνικές αποστάσεις δεν τηρήθηκαν.
Οι συγκεντρωμένοι πολίτες χειροκρότησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον πρωθυπουργό να τους το ανταποδίδει. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών χαιρέτησαν τον πρωθυπουργό ενώ άλλοι τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα. Σημειώνεται πως πολύ κοντά στον πρωθυπουργό βρέθηκαν τέσσερις αντιδήμαρχοι της Αγίας Βαρβάρας και ο δήμαρχος Κορυδαλλού, οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκες προστασίας.



Δεύτερη εφιαλτική νύχτα στο Πόρτο Γερμενό: Ώρες αγωνίας με νέες εκκενώσεις - Μάχη από 500 πυροσβέστες
Συναγερμός στα Άνω Λιόσια: Τον βρήκαν νεκρό με τραύμα στο κεφάλι μέσα σε αυτοκίνητο
Τον γνώρισε σε ιστοσελίδα γνωριμιών και την δολοφόνησε μαζί με τη 2χρονη κόρη της - Το χρονικό του τρόμου
Επιστήμονες προειδοποιούν: Το Ελ Νίνιο φέρνει καρχαρίες και δηλητηριώδη φίδια σε νέες θάλασσες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



