Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων των δρόμων
Ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί 80 κεντρικοί οδικοί άξονες και άλλοι δρόμοι σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα - Σε άλλους 14 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, έως τις αρχές Αυγούστου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζεται, με εντατικούς ρυθμούς, το μεγάλο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων των δρόμων της Αθήνας που ξεκίνησε από τον δήμο, τον περασμένο Ιανουάριο. Ήδη, σύμφωνα με τον δήμο, έχουν ασφαλτοστρωθεί 80 κεντρικοί οδικοί άξονες και άλλοι δρόμοι σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα ενώ σε άλλους 14 θα έχουν ολοκληρωθεί οι σχετικές εργασίες, έως τις αρχές του Αυγούστου.
Για «μαραθώνιο έργων υποδομής, στις γειτονιές της Αθήνας» κάνει λόγο σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «έργα με τα οποία επιχειρούμε να επαναφέρουμε τον πολιτισμό της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά της πόλης. Με καθαριότητα, καθημερινή φροντίδα του πρασίνου, περιποίηση του δημόσιου χώρου αλλά και με ουσιαστικές παρεμβάσεις στην οδοποιία και τα πεζοδρόμιά μας. Στις γειτονιές κερδίζει το στοίχημα της η Αθήνα» υπογραμμίζει.
Οι δρόμοι που θα έχουν ασφαλτοστρωθεί ως τις αρχές Αυγούστου είναι μεταξύ άλλων η Καρ. Σερβίας, η Μοσχονησίων, η Κριεζώτου, η Μοσχοπούλου, η Μελετίου κ.ά.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



