Novartis: Στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης η τύχη της Τουλουπάκη
Κρίνεται η θέση της ως επικεφαλής κατά της διαφθοράς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στα χέρια του Υπουργού Δικαιοσύνης βρίσκεται το έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με το οποίο ενημερώνει τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, για την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος της επικεφαλής της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.
Το επίμαχο έγγραφο αναφέρει ακόμη ότι ήδη η δικογραφία διαβιβάστηκε στην κύρια ανάκριση, αφού σε βάρος της κυρίας Τουλουπάκη ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της κακουργηματικής κατάχρησης εξουσίας, πράξη που σχετίζεται με τους χειρισμούς της με τους προστευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση Novartis και την εμπλοκή των 10 πολιτικών προσώπων.
Επόμενο βήμα, το ερώτημα που έχει την δυνατότητα να απευθύνει στο Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο ο Κώστας Τσιάρας για την αντικατάσταση της κυρίας Τουλουπάκη από τη θέση της επικεφαλής κατά της διαφθοράς.
Σοκ για τον Τζέρεμι Κλάρκσον: Αποκάλυψε τη μάχη του με επιθετικό καρκίνο
Μαρουσάκης: Βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλάζι σήμερα - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Εντυπωσιακό θέαμα στο Ιόνιο: Πέντε φάλαινες εμφανίστηκαν μαζί στα νερά της Λευκάδας
Ο θεός του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι σε μια ιστορική παράσταση!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



