Φωτιά στον Πύργο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική με νέο μέτωπο στη Φιγαλεία
Επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ένα αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψεις νερού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή της Φιγαλείας, στην νότια Ηλεία, κοντά στα όρια με τον νομό Μεσσηνίας. Επί τόπου επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται 29 πυροσβέστες με 11 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ ένα αεροπλάνο πραγματοποιεί ρίψεις νερού.
Σε μία ακόμη δύσκολη ημέρα για την Πυροσβεστική, καθώς οι καιρικές συνθήκες λόγω των ισχυρών ανέμων ευνοούν την ανάπτυξη πυρκαγιών, υπενθυμίζεται ότι σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι η φωτιά στην Κορινθία, ενώ έχει οριοθετηθεί η φωτιά στο Λουτράκι.
Διαβάστε ακόμη
Οι Δημοκρατικοί πήραν τον έλεγχο του Κογκρέσου: Μπλε ο χάρτης των ΗΠΑ - Live εξελίξεις
Νέα τρένα Hitachi: Μία εβδομάδα για να μάθουν να τα οδηγούν - Η ΡΑΣ εντοπίζει νομοθετικό κενό
«Το καλώδιο θα προχωρήσει», το μήνυμα της Αθήνας: Επιχειρησιακά σχέδια για κάθε ενδεχόμενο
Κυβερνοεπίθεση σε σούπερ μάρκετ: Σημαντικές απώλειες και ανησυχία για την ασφάλεια των τροφίμων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




